Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verhogen.
U kunt meer lezen over cookies in onze disclaimer

Nederland

OVER ONS

Zoetis is een internationaal diergezondheidsbedrijf dat zich erop toelegt om zijn klanten en hun bedrijven op steeds betere manieren te ondersteunen. Voortbouwend op de 60 jaar ervaring leveren wij hoogwaardige geneesmiddelen, vaccins, ondersteuning en educatie. We werken er iedere dag aan om de uitdagingen waar de mensen die dieren houden en verzorgen in de praktijk mee te maken krijgen, beter te begrijpen en aan te pakken, op manieren die voor hen echt relevant zijn.

Onze naam, Zoetis (zo-EH-tis), komt van ‘zo’, zoals in de woorden zoölogie en zoöloog, en is afgeleid van het Engelse woord ‘zoetic’, dat ‘het leven betreffend’ betekent. Onze naam verwijst naar de toewijding van ons bedrijf aan het ondersteunen van de dierenartsen en veehouders overal ter wereld die landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren houden en verzorgen waar we allemaal van afhankelijk zijn.

ZOETIS IN VOGELVLUCHT

Zoetis ontdekt, ontwikkelt, produceert en verkoopt een breed portfolio aan geneesmiddelen en vaccins voor dieren die bedoeld zijn om te voorzien in de werkelijke behoeften van dierenartsen en van de veehouders en eigenaren van gezelschapsdieren die...

WAAR WIJ VOOR STAAN

In ons werk laten we ons leiden door een simpele visie: dat onze producten, diensten en mensen wereldwijd het meest gewaardeerd zullen worden door klanten in de diergezondheidssector.

BEKIJK ONZE HISTORIE

De transformatie naar Zoetis is slechts de meest recente mijlpaal in onze lange geschiedenis van innovatie met als doel het leveren van werkelijke oplossingen die er voor onze klanten toe doen.

INNOVATIE

Bij Zoetis richten we onze innovatieve kracht op het ontdekken en ontwikkelen van de oplossingen die onze klanten nodig hebben om succesvol te zijn.

VESTIGINGEN

We streven ernaar om onze lokale aanwezigheid en expertise over de hele wereld in te zetten om onze klanten te ondersteunen met de middelen die ze nodig hebben.