Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verhogen.
U kunt meer lezen over cookies in onze disclaimer

Nederland

Herrie in de beestenkeuken

Op zaterdag 3 mei 2014 organiseert Zoetis in samenwerking met het Medisch Centrum voor Dieren en Royal Canin een leuke cursus voor assistenten & paraveterinairen met als thema: Voeding. 

De volgende onderwerpen zullen aan bod komen: de kritieke/opname patiënt (o.a. pancreatitis, de “ingestorte” nierkat, bloederige diarree/braken hond), blaasgruis hond versus kat, rauw vlees, de maagdarmpatiënt en slokdarmverstoppingen.

In deze lezing voor assistenten & paraveterinairen zullen Esther Plantinga en Marieke Dijkstra jullie meenemen in de wereld van de voeding bij de gezelschapsdieren. We zullen feiten en fabels de revue laten passeren waarbij ruimte is om jullie eigen ervaringen in de praktijk te bespreken.

Het belooft een interactieve en praktische dag te worden waarbij we jullie handvatten zullen aanreiken om nog beter de passende voeding op de individuele patiënt af te stemmen. 

Informatie

Deelnemersprijs: € 100,-
Locatie: Medisch Centrum voor Dieren, Amsterdam
Datum & tijd: 3 mei 2014 vanaf 10:30u

Sprekers

Esther Plantinga (Nutrissues)

Esther is momenteel werkzaam aan de Faculteit Diergeneeskunde bij de afdeling Voeding. Ze is gepromoveerd op dieet bij katten met nierfalen en kan met haar ruime praktische ervaring als dierenarts gezel-schapsdieren als geen ander de link leggen tussen de praktijk en de (voedings)theorie.
Marieke Dijkstra (MCD)

Marieke is werkzaam als internist bij het Medisch Centrum voor Dieren te Amsterdam en zal meerdere patiëntencasussen aan jullie voorleggen afgewisseld met stukjes theorie.

 

Schrijf nu in via secretariaat@zoetis.com
(vermeld hierbij je naam en praktijkgegevens)