Hond en Kat | Zoetis | Zoetis
Jeuk bij honden

Jeuk bij de hond komt vaak voor. Allergieën, infecties en parasieten kunnen hier zeker een rol spelen. Twijfelt u of de jeuk van uw hond meer is dan alleen jeuk? Ontdek hier of het nodig is om uw dierenarts te contacteren.


Meer over jeuk bij uw hond
Vlooien of teken bij uw huisdier Uw huisdier regelmatig beschermen tegen vlooien en teken is essentieel voor zijn gezondheid. Er bestaan verschillende manieren (pipetten, tabletten, sprays, shampoos, halsbanden …) om het dier te behandelen tegen vlooien en teken. Laat u adviseren door uw dierenarts!

Hond Kat

Vraag uw dierenarts regelmatig om een gezondheidscontrole van uw huisdier

De dierenarts is het belangrijkste aanspreekpunt voor alle vragen en advies over de gezondheid van uw huisdier. Uw dierenarts kan gericht advies geven om uw hond of kat te beschermen tegen vlooien, teken of wormen en stelt het beste behandelprotocol op passend bij de levensomstandigheden van het dier.

Een jaarlijkse gezondheidscontrole is zeker geen overbodige luxe. Uw huisdier wordt uitgebreid onderzocht door de dierenarts waarbij uw verhaal ook belangrijk is: ziet u gedrags- of andere veranderingen bij uw huisdier die kunnen wijzen op een onderliggend probleem? Op dit moment kan ook besproken worden welke vaccinaties er nodig zijn om uw hond of kat optimaal te beschermen.
Zo krijgt uw hond of kat de beste zorgen!

Over Zoetis

Zoetis is een internationaal diergeneesmiddelenbedrijf dat zich erop toelegt om dierenartsen en hun klanten op een steeds betere manier te ondersteunen. Zoetis levert al 60 jaar hoogwaardige geneesmiddelen en ondersteuning en opleidingen aan dierenartsen. Wij werken iedere dag aan goede oplossingen voor diergeneeskundige uitdagingen waarmee dierenartsen en diereigenaren geconfronteerd worden.
voor dieren. voor gezondheid. voor u.
Logo