Hond en Kat | Zoetis

Jeuk

Heeft uw hond de kriebels? Dan wilt u vast meer weten over de mogelijke oorzaken en behandelingen!

Lees meer

Reisziekte

Zit u met een misselijke of brakende hond in uw auto? Geen pretje voor beiden en bovendien waarschijnlijk onnodig!

Lees meer

Parasieten

Uw hond krabt zich meer dan normaal en is wat onrustiger dan anders? Misschien heeft hij wel last van kriebelende vlooien in zijn vacht.

Hond Kat

Petdialog App

Hoe gezond is uw huisdier eigenlijk? En hoe kunnen we dat meten en opvolgen? Deze gratis app helpt u!

Lees meer

Vaccins

Voorkomen is beter dan genezen en daarom is vaccineren zo belangrijk. Goed om daar meer over te weten!

Hond Kat

Vraag uw dierenarts regelmatig om een gezondheidscontrole van uw huisdier

De dierenarts is het belangrijkste aanspreekpunt voor alle vragen en advies over de gezondheid van uw huisdier. Uw dierenarts kan gericht advies geven om uw hond of kat te beschermen tegen vlooien, teken of wormen en stelt het beste behandelprotocol op passend bij de levensomstandigheden van het dier.

Een jaarlijkse gezondheidscontrole is zeker geen overbodige luxe. Uw huisdier wordt uitgebreid onderzocht door de dierenarts waarbij uw verhaal ook belangrijk is: ziet u gedrags- of andere veranderingen bij uw huisdier die kunnen wijzen op een onderliggend probleem? Op dit moment kan ook besproken worden welke vaccinaties er nodig zijn om uw hond of kat optimaal te beschermen.
Zo krijgt uw hond of kat de beste zorgen!

Over Zoetis

Zoetis is een internationaal diergeneesmiddelenbedrijf dat zich erop toelegt om dierenartsen en hun klanten op een steeds betere manier te ondersteunen. Zoetis levert al 60 jaar hoogwaardige geneesmiddelen en ondersteuning en opleidingen aan dierenartsen. Wij werken iedere dag aan goede oplossingen voor diergeneeskundige uitdagingen waarmee dierenartsen en diereigenaren geconfronteerd worden.
voor dieren. voor gezondheid. voor u.
Logo