Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verhogen.
U kunt meer lezen over cookies in onze disclaimer

Nederland

Heleen Imschoot

Met twee ouders die dierenarts zijn, wist ik al heel vroeg, dat ik diergeneeskunde zou studeren. Ik heb 8 jaar ervaring in de praktijk als dierenarts kleine huisdieren. Mijn focus lag op interne geneeskunde, met daarnaast een grote voorliefde voor katten. Gedurende 4 jaar heb ik lezingen, geaccrediteerd door de orde der diergeneeskunde, gegeven voor een extern labo. In dat labo heb ik 3 jaar als medical consult dierenartsen geholpen met interpretatie van de resultaten. Dankzij deze ervaring, heb ik mij in de startblokken gezet om bij een groot bedrijf in diagnostics te kunnen werken…het werd Zoetis. Zoetis ondersteunt de praktijkdierenarts op een transparante en heel toegankelijke wijze, dankzij de strategie om de dierenarts bij de verschillende facetten in de praktijk te ondersteunen. Van diagnostisch onderzoek tot voorkomen en genezen van ziektes. Ik ben fier om de kans te krijgen om bij Zoetis Diagnostics te mogen werken als “Benelux Veterinary Manager Diagnostics”.
Lees de blog van Heleen

Heleen Imschoot, National Veterinary
Manager Diagnostics, Zoetis Benelux

Nadine den Heijer

Al vroeg in m’n leven wist ik dat ik dierenarts wilde worden en ik begon dan ook al jong met het verzamelen van diergeneeskundige boeken, modellen en schedels. In 1999 begon ik aan de prachtige studie Diergeneeskunde in Utrecht, waar ik de kans kreeg mijn kennis uit te breiden en te verdiepen. De studie heb ik helaas niet positief kunnen afronden. Daar stond tegenover dat ik de mogelijkheid kreeg om een mooie loopbaan in de Diergeneeskunde te starten bij Pfizer. Ik ben gestart in een technische support functie omtrent geneesmiddelen voor huisdieren. Nu, 13 jaar later, werk ik nog steeds naar tevredenheid en met trots bij Zoetis en op dit moment als Diagnostisch Applicatie Specialist. Een functie waar ik erg enthousiast over ben omdat het mijn interesses in vaktechnische informatie combineert met het technische aspect van apparatuur.

Ik help praktijken graag om hun kennis omtrent diagnostiek te verbreden, zodat de praktijk deze kennis kan toepassen en een nog betere service kan verlenen aan de klanten en hun huisdieren.

Naast mijn werk gaat mijn vrije tijd uit naar mijn gezin, waar mijn bordercollie Kai en mijn Maine Coon Djosh een onderdeel van uitmaken. Met mijn bordercollie Kai doe ik wekelijks aan behendigheid.

Nadine den Heijer, Technical Support
Diagnostics, Zoetis Benelux

Feike Baas

Sinds 2019 werk ik met veel plezier bij Zoetis Nederland. Vanaf 2003 t/m 2016 ben ik werkzaam geweest bij Dierenkliniek De Berg waarvan de laatste 5 jaar als praktijkmanager. Tussendoor heb ik meerdere opleidingen gevolgd; bos/natuurbeheer, bedrijfskunde en veterinair praktijkmanagement. Daarna heb ik gekozen voor een commerciële rol en ben ik via de veterinaire groothandel en de generieke farmacie bij Zoetis gekomen. Hier specialiseer ik me volledig op de diagnostiek. Dankzij de meest geavanceerde apparaten en diagnostische technologieën van Zoetis kan ik zo de dierenartsen helpen om signalen van stress of ziekte bij gezelschapsdieren in een vroeg stadium op te sporen. Eerder ingrijpen helpt om pijn te verminderen en het succes van behandeling te verbeteren en met veel plezier werk ik aan deze mooie diagnostieke uitdaging als Diagnostic Sales Specialist.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met mijn grote vriend mijn hond Wolf.

Feike Baas, Diagnostic Sales Specialist
Diagnostics, Zoetis Benelux

MM-08227